Första frustrationen sprangs bort

Så det blev lite frustrerande känsla ett par gg under dagen vilket inte var speciellt svårt att hantera. Köpte på mig ett par Pingvin-stänger som jag lät ta platsen för cigaretterna istället. Så när suget blev för stort så gick jag ut och åt ett par tuggor på en lakrits/mint stång. Funkade ok.

Väl hemma kände jag att det kommer nog bli ganska frustrerande så bytte om till träningskläder och försvann ut i skogen och sprang lite. Hade tänkt springa max 2 km, men fortsatte bara springa ett tag så blev lite längre. Det var skönt att få ur sig energin lite iaf, även om jag tycker springa är förbannat tråkigt.

powered by EndomondoWPlogo

Väl hemma kom eftersvettningarna som in i helvete. Kunde tro jag nyss klev ur ett bad så jefla genomsvettig som jag blev (av att sitta still). Så det blev in i duschen och passade på att raka skallen när jag ändå var på g med allt. 😉

Vilket man tycker ser bäst ut e väl upp till en. Men renrakad KÄNNS bäst 😀

Svettig och djävlig direkt efter springande.

Mindre svettig och definitivt mindre hårig efter en uppfräshande dusch…(och rakning)

 

Lämna en kommentar