Gratis till Android #1

Gratis till Android #1

4 mars, 2018 0 av Sketaful

Varje dag dyker det upp appar på Google Play som vanligtvis kostar pengar men som under ett kort tag (7 timmar -7 dagar) erbjuds gratis. Laddar man ner dessa under gratisperioden så räknas de som ”köpta” vilket betyder att ni äger dem för evigt precis som ni skulle gjort om ni köpte dem.

Jag försöker samla ihop en bunt ”ok” program/spel/teman m.m. som erbjuds gratis ett kort tag och lägga upp dem för alla här. Dessa applikationer är gratis när sidan postas. Kostar något av dem pengar har tiden för erbjudandet gått ut.

Program

Math Input Keyboard
Price: £0.79

Ikoner

Rocsy Square - Icon Pack
Price: £0.59
Crumple - Icon Pack
Price: £0.59
Color Paper - Icon Pack
Price: £0.59

S6 UI - Icon Pack
Price: £0.59

Bakgrunder

Retrome Wallpapers
Price: £0.79

Spel

Tap
Price: £0.99

Try to escape PRO
Price: £0.99+

Ordlista/Ordbok

Katakana Dictionary
Price: £1.59