Gratis till Android #4

Gratis till Android #4

15 mars, 2018 0 av Sketaful

Varje dag dyker det upp appar på Google Play som vanligtvis kostar pengar men som under ett kort tag (7 timmar -7 dagar) erbjuds gratis. Laddar man ner dessa under gratisperioden så räknas de som ”köpta” vilket betyder att ni äger dem för evigt precis som ni skulle gjort om ni köpte dem.

Jag försöker samla ihop en bunt ”ok” program/spel/teman m.m. som erbjuds gratis ett kort tag och lägga upp dem för alla här. Dessa applikationer är gratis när sidan postas. Kostar något av dem pengar har tiden för erbjudandet gått ut.

Spel (6)

Ikoner (5)

Merrun - Icon Pack
Price: £0.59
Enno - Icon Pack
Price: Free
Luwix - Icon Pack
Price: £0.59
Light X - Icon Pack
Price: £0.59

Utbildning (2)

Functions
Price: Free

Program (3)

Multiple Timer PRO
Price: £0.89
Dual Browser (Paid)
Price: £9.99
Interwebz Browser
Price: £1.79
Radiate Launcher
Price: £1.79

Levande bakgrund (2)